Gå till innehåll

Om “Let Your Dreams Create”

Hej och välkommen, vad roligt att du har hittat hit!
En kort, inledande presentation vore kanske på sin plats?

Bakom bloggen "Let your dreams create" finns företaget Callifine, som ägs och drivs av mig, Ann-Sofi Björklund.

Egen företagare har jag varit sedan början av år 2016. I början skedde företagandet vid sidan av andra arbeten, men nyligen valde jag att satsa. Satsa på att försöka vara "min egen" på ungefär 80 % av heltid.  Så, för närvarande läser jag en ettårig företagarutbildning, med inrikting på vidareutveckling av företag vid Yrkesakademin i Österbotten.

Det finns mycket kvar att lära! 

Förutom vidareutveckling och studier, får du som läser ta del av mitt liv som småföretagare. Det blir vardagsliv varvat med tips och råd. Jag skriver om företagets produkter och tjänster.  Om samarbeten. Och om drivkraft och motivation. Det är viktigt att "våga försöka prova på"!

Eftersom livet innebär en medfödd funktionsnedsättning så kommer jag troligtvis också att skriva om det, sett ur ett företagarperspektiv. Vilka utmaningar möter jag? Ger funktionsnedsättningen några begränsiningar? Vilka möjligheter och lösningar finns?

Bloggens namn "Let Your Dreams Create" valdes av två olika anledningar: För det första är det egna företagandet ett sätt att förverkliga en mångårig dröm.  Den andra anledningen är att jag, tillsammans med webbutikens leverantörer, förverkligar en dröm genom att skapa. I butiken vill vi tillsammans göra hantverket mer lättillgängligt för Dig som kund. Så att Du får en större möjlighet att välja hantverk istället för massproducerade produkter.

Callifine's ledord är att "kundens önskan spelar roll". Därför kan utbudet i webbutiken variera och det baserar sig mestadels på kunders önskemål. Bloggandet kommer att ske i samma ledordsanda - så kom gärna med förslag på ämnen som Du tycker kunde vara intressant att läsa om.

Det här kommer att vara platsen där jag (aningen ringrostig) återupptar passionen att leka med ord.  Mina tidigare skriverier har handlat om helt annat än företagsrelaterade saker. Så, det här med att företagsblogga ska bli roligt att prova på!

Ja, jag tror vi börjar så - hoppas vi ska trivas ihop 🙂