Gå till innehåll

Känns arbetsmängden övermäktig?

Redan torsdag.

Det har hittills varit en väldigt omväxlande vecka som verkligen har gått i rasande fart. För att få en så omväxlande blogg som möjligt varierar ämnena för inläggen varje vecka. Jag strävar efter att hålla inläggen relativt korta och därför återkommer samma ämnen då och då. Den som endast vill läsa om ett speciellt ämne (tex. tankar om företagande) kan välja att läsa just den kategorin.

Bildkälla: Pexels.com

I dagens inlägg presenteras en del av de datatjänster som erbjuds via Callifine.net.

Vi lever i ett samhälle där arbetsplatsernas resurser blir allt mer belastade. Det blir långa dagar för att hinna med allt som ska göras och under en viss tid klarar man vanligen av den förhöjda belastningen. Men i längden kan arbetsmängden tyckas övermäktig. Arbete som blir "liggande till senare " på grund av tidsbrist, tenderar att öka stress och risken för utarbetade resurser ökar.

Våra tjänster kan avlasta era resurser!

Önskar ni slippa dessa högar som blir "liggande till senare"? Eller behövs en tillfällig  extra resurs för något projektbaserat arbete? Kanske finns sammanställningar som borde bli gjorda men som ingen har hunnit med?

Då kan de avlastande datatjänsterna vara lösningen för er!
Låt mig ge ett påhittat exempel för att förtydliga hur ett uppdrag kan se ut:

Pelle Persson är kassör för föreningen Frisk Fritid.
Föreningen har haft ett flertal evenemang under våren och för att kunna utvärdera nytta med evenemangens fortsättning vill nu föreningens styrelse ha en ekonomisk sammanställning över alla evenemang.  Sammanställningen ska redovisa både enskilt evenemang och totala siffror för alla tillfällen. Alla data ska sedan presenteras på ett lättöverskådligt sätt, innan styrelsens möte om 10 dagar.

Eftersom Pelle har många andra arbeten som väntar så kontaktar han Callifine för att få avlastande hjälp.

Tjänsterna skräddarsys efter aktuellt behov. I nära samarbete med uppdragsgivaren (Dig)  går vi inledningsvis igenom just Ditt / Ert behov.

Låter det intressant?
Varmt välkommen att kontakta: info[at]callifine.net för mer information.

/ Ann-Sofi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *